WidgetAreaTop
WidgetAreaRight

Lollos blogg

Månad 2

Skrivet av Lollos blogg, 2 november 2017

Vandring, Marseille, Parkour och Halloween.

Hej igen!

Det känns verkligen inte som att jag har varit här i 2 månader. Oktober började med en vandring i bergen vilket var väldigt roligt och fint. Vi startade tidigt på morgonen en grupp på ca 10 personer och kom hem på kvällen.  Helgen efter hade vi en AFS dag i Marseille var vi fick bekanta oss lite med Marseille. Där var alltså alla utbyteselever som är i samma region. Det var roligt att få höra hur det gick för alla och om man hade något gemensamt som var annorlunda. T.ex. alla var förvånade över att man bara sitter hemma på helgerna och inte är och umgås med vänner. En tjej från Italien sade att det var sällan hon var hemma före kl.2 på natten i Italien och nu är hon hemma varje helg för att ingen gör något och för mej var det precis likadant.  Men jag antar att man bara måste vänja sig vid den Franska livsstilen. :) 

Sen har det varit skola och väldigt många prov som heh jaa.. jag har presterat väldigt bra i, hosthost... Lyckades få 0,5/20 i mitt fysik prov så det är ju nånting iallafall hahhh. Enda ämnet som funkar är matte eftersom det är mycket siffror och lätt text och också 9:ans matte så det händer sig att jag tänker för svårt och egentligen var det så enkelt att man inte ens tänkte att man kunde göra så :P

I slutet av oktober fick vi också lov i 2 veckor och då fick vi besök av den tidigare utbyteseleven från Sverige. Det var roligt att få höra hur hennes år hade varit. Under lovet var jag också på en 2 dagars parkour kurs, det var väldigt roligt (också för att ja faktiskt fattade vad han sade) och man fick lära sig mycket. Tränaren döpte mej också till "maskinen från Finland" vet inte riktigt vad jag ska ska tolka det som men kanske det är något positivt hahah. Han tyckte att jag aldrig blev trött och lyckades också klättra upp för en vägg men förstörde mina händer in the process ;))

Fick också prova på Trick or Treat i år på halloween vilket var roligt. Eftersom jag färdigt hade så sjuka muskler efter parkour krävdes det inte mycket för att gå konstigt och se ut som nån slags zombie hahhhh.  Det har varit en rolig månad och nu e de dags att se vad november har att erbjuda.

(P.S var väldigt skadeglad när det var snö i jeppis och 23 grader här så njut ni muahahahaa)

 

jjffggvandring2kk3rreetthhaaddss

 

 

 

Skriv kommentar

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

RSS flöde för kommentarer på denna sida | RSS flöde för alla kommentarer

WidgetAreaBottom